En Dikkat Çeken Haberler !!!!




Ağrı diye gitti fazladan iki böbreği çıktı


Ağrı diye gitti...       

                       

                   İngiltere'de bir böbreğinden operasyon geçirmek üzere hastaneye giden 20 yaşındaki Jessica Curphey’in operasyon sırasında dört böbreği olduğu ortaya çıktı.

Cerrah Robyn Webber, "Bir vücudun tek bir yanında üç böbrek olması az rastlanan bir durum. Tüm dünyada bu durumda 100 hasta bile yoktur" açıklamasında bulundu.



Cannes Film Festivali'nde canlı yayına silahlı saldırı!!!



Cannes Film Festivali'nde canlı yayına silahlı saldırı (17.05.13)
         


Fransa’da gerçekleştirilmekte olan 66. Cannes Film Festivali’nde, ‘Canal +’ isimli Fransız kanalının canlı yayınlamakta olduğu ‘Grand Journal’ programı silah sesleriyle kesildi.Büyük Jüri'de bulunan ünlü aktörler Christoph Waltz ve Daniel Auteuil’ün de bulunduğu çekim platosunda gerçekleşen olay nedeniyle, program kısa bir müddet kesintiye uğradı.Saldırgan, polisler tarafından çevresi sarılarak etkisiz hale getirildi.




Cannes Film Festivali'nde canlı yayına silahlı saldırı (17.05.13)






İngiltere’de 65 yaşındaki "Büyük Dave" lakaplı Muhafazakar Partili politikacı David Chaplin, Wellington belediyesindeki görevine kadın kıyafetiyle devam edeceğini ve kısa süre sonra da cinsiyet değişimi operasyonu geçireceğini açıkladı.Belediye meclisi üyesi Chaplin, 50 yıldır içten içe kadın olduğunu bildiğini ancak karısını üzmek istemediği için bunu sakladığını söyledi.Karısının ölümünden sonra kadın gibi giyinmeye başlayan adam belediyedeki meslektaşlarının seçimine saygı duyduğunu ve artık onu "Bayan Jane" olarak çağırdıklarını belirtti.


Büyük Dave’den Bayan Jane’e




LATİN AŞKI MEMNU


LATİN AŞKI MEMNU


Sadece Türkiye'de değil Ortadoğu ülkelerinde de seyircinin hafızasına bir daha silinmemek üzere kazınan, tekrar bölümleri bile izlenme rekorları kıran Aşk-ı Memnu, bir süredir Pasion Prohibida (Yasak Tutku) adıyla İspanyol Telemundo kanalı tarafından yayınlanıyor.




ABD'yi karıştıran fotoğraf




Beyaz Saray protokol kurallarına göre erkek denizcilerin üniforma ile şemsiye taşımasının yasak olduğu ortaya çıktı.Obama'nın basın toplantısında askerlerden şemsiye tutmalarını istemesi ABD basınında geniş yer buldu.Washington Post gazetesine konuşan Deniz Kuvvetleri Sözcüsü Eric Flanagan, "Deniz piyadeleri her zaman yağmurlu havalarda dışarıdadır. Bu zaten yaptığımız bir iş. ABD Başkanı'nın böyle bir ricada bulunması yasağın ihlaline karşı 'hafifletici bir sebep'. Ayrıca deniz piyadeleri ABD Başkanı tarafından yönlendirilebilir. Burada da görülmektedir ki Obama, ihtiyaç olması halinde şemsiyelerin hazır olması için piyadeleri yönlendirmektedir" ifadelerini kullandı.


Almanya Türk çocuğunu konuşuyor

Almanya Türk çocuğunu konuşuyor     
Almanya'nın başkenti Berlin'de yaşayan 11 yaşındaki üstün zekalı Mert Açıkel, okulda gördüğü derslerle tatmin olmadığı için okula paralel olarak Berlin Teknik Üniversitesi ve Humboldt Üniversitesi'nde de eğitim görüyor.



BU HABERLER HÜRRİYET VE DHA 'DAN ALINARAK ÖZETLENMİŞTİR.




0 yorum:

Copyright © 2013 Sinedünya and Blogger Templates - Anime OST.