TEMMUZ AYINDA GÖSTERİME GİRECEK TÜM FİLMLER BURADA !



GEÇMİŞİN SIRLARI 

Oyuncular : Robert Redford, Shia LaBeauf, Nick Nolte
Yönetmen : Robert Redford 
Gösterim Tarihi : 19 Temmuz 2013

  Kızını tek başına büyüten Jim Grant'ın hayatı, Ben Shepard adlı muhabir yüzünden altüst olur. Eski suç örgütü üyesi Sharon Solarz'ın tutuklanması üzerine bu olayı araştıran  Shepard , Jim Grant'ın gerçek kimliği ortaya çıkmıştır çünkü. Jim Grant aslında 70'lerde savaş karşıtı eylemler düzenleyen ve cinayetten aranan bir kaçaktır. FBI peşine düşünce Grant da adını temize çıkarmaya çalışır.







CİNNET

Oyuncular :Rio  Dewanto, Hannah Al Rashid, Aridh Tritama.
Yönetmen : Joko Anwar
Gösterim Tarihi : 5 Temmuz 2013

Eşi ve iki çocuğu ile birlikte orman içinde bir kulübeye giden bir adamın hayatı, sürpriz bir misafirin gelişi ile altüst olur. Kayıp bir zamanın ardından kendine geldiğinde ailesi yanında değildir. Ailesini yeniden görmek istiyorsa zamana karşı yarışması gerektiğinin farkındadır. Tam da bu sırada olaylara başka bir ailede dahil olur.






ACİL ARAMA

Oyuncular : Halle Berry, Abigail Breslin, Michael Eklund
Yönetmen : Brad Anderson
Gösterim Tarihi : 5 Temmuz 2013

Jordan 911 acil yardım hattında santral görevlisi olarak çalışmaktadır. Bir gün merkezi arayan genç bir kız, evine birinin zorla girdiğini ve hayatının tehlikede olduğunu söyler.  Jordan tüm çabalarına karşın genç kızı kurtaramaz. Bir süre sonra aynı seri katil Casey'i kaçırır ve onu arabasının bagajına kilitler. Jardan, yardım hattına arayan genç kızı bu sefer kurtarmaya kararlıdır.








NEW YORK'TA 2 GÜN

Oyuncular : Julie Delpy, Chris Rock, Albert Delpy
Yönetmen : Julie Delpy
Gösterim Tarihi : 5 Temmuz 2013


Paris'ten taşınan Marion, radyo programcısı Mingus ile birlikte New York'ta yaşamaktadır. Önceki ilişkilerinden olan çocukları ile birlikte sakin bir hayatları vardır. Marion'un babası , kızkardeşi ve onun patavatsız sevgilisi New York'a aile ziyareti düzenler. Gittikçe uzayan bu ziyaret ve onların ırkçı yaşamları Marion ile Mingus'un hayatını tepetaklak eder.







 KOMİK BİR AŞK HİKAYESİ

Oyuncular : Aydoğan Temel , Arzu Yanardağ, Zeynep Gülmez
Yönetmen :  Cüneyt Yosulçay
Gösterim Tarihi :  5 Temmuz 2013

10 yıl önce geçirdiği rahatsızlık sonucu görme duyusunu kaybeden Atilla , giderek sıkıcı ve içinden çıkılmaz hale gelen hayatını renklendirmek için kendine bir bakıcı tutmaya kara verir. Bakıcı adaylarını kör olarak değil, tekerlekli sandalyeye mahkum bir kötürümmüş gibi karşılayan Atilla'yı hiç bir aday ikna edemez. Leyla'nın gelişi ile ansızın hayatı değişecektir.







MANYAK

Oyuncular : Elijah Wood, Nora Arnezeder,America Olivo.
Yönetmen : Franck KhalFoun
Gösterim Tarihi : 12 Temmuz 2013

Dükkanlarında eski mankenleri onaran Frank uzun zaman önce ölen annesine hala bağlıdır. Dışarıdan utangaç gibi görünen Frank aslında bir seri katildir. Öldürdüğü güzel kadınların derilerini yüzüp mankenlerin üzerinde kullanmaktadır. Manken çalışmalarını görüntülemek isteyen fotoğrafçı Anna'nın hayatına girişiyle, Frank'ın şiddet dürtüsü kontrolden çıkar.







TATLI CADI LİLİ : MANDOLAN'A YOLCULUK

Oyuncular : Aline Freund, Tanay Cihheda, Micheal Mittermeier
Yönetmen : Harald Sicheritz
Gösterim Tarihi : 12 Temmuz 2013

Tatlı cadı Lili , Mandolan Krallığı'ndan bir mektup alır. Mektupta, Büyük vezir Guliman acilen yardım istemektedir. Lili sihirli sözlerle, Guliman'ın üzerinde garip bir lanet bulunan Mandolan tahtına çıkmasını sağlamalıdır. Ancak Mandolan'a vardığında durumun çok daha farklı olduğunu fark eder. Sokak çocuğu Musa'nın  da yardımyla iktidarın oyununu bozmaya çalışır.






BİR KADININ GÖZYAŞLARI

Oyuncular : Audrey Tautou , Gilles Lellouche, Anais Demoustier
Yönetmen : Claude Miller
Gösterim Tarihi : 12 Temmuz 2013


Fransa, 1920'lerin sonu... Therese, varlıklı Bernard ile evlenir. Evlilikleri başlangıçta iyi gitse de Therese zamanla taşradaki yaşamından ve kocasının sığlığından sıkılmaya başlar. Sonunda içinde düştüğü bunalımdan çıkmak için Bernard'ı zehirlemeyi bile göze alır. Ancak Therese 2in bu girişimi, hayatında beklenmedik sonuçlara yok açar.







KAHRAMAN UZAYLILAR

Seslendirmeler : Brendan Fraser, Rob Corddry, Jessica Alba
Yönetmen : Cal Brunker
Gösterim Tarihi : 12 Temmuz 2013


Mavi renkli uzaylıların yaşadığı Baab gezegeninde astronot  Scorch Supernova ulusal bir kahramandır. Gelen bir çağrı üzerine Scorch Supernova , özel bir görev için Dünya'ya gelir. Ancak burada Amerikan askerleri tarafından yakalanır ve uzaylıların tutulduğu bölüme yerleştirilir. Kardeşi Gary onu kurtarmak ve yok olma tehlikesi ile karşı karşıya gezegenini korumak için harekete geçer.





ZOR KAZANÇ 

Oyuncular : Mark Wahlberg, Dwayne Johnson, Anthony Mackie
Yönetmen : Michael Bay
Gösterim Tarihi :  12 Temmuz 2013


90'ların Miami'si... Vücut geliştirmeci Daniel Lugo antrenör Adrian Doorbal ve hapisten yeni çıkan Paul Doyle'u ikna ederek sahtekar işadamı Victor Kershaw'ı kaçırır. Sporcu çete, Kershaw'ın parasını üzerine geçirir Ancak Kershaw, onları enselemek üzere dedektif Ed Du Bois'yı  devreye sokunca başları derde girer.


  





CESET

Oyuncular : Jose Coronado, Balen Rueda, Hugo Silva
Yönetmen : Oriol Paulo
Gösterim Tarihi : 19 Temmuz 2013

Bir ileç şirketinin varisi olan Mayka Villaverde öldürülmüştür. Ancak cesedi, morgda kaybolur. Dedektif Jamia  Pena bu olayı araştırmayı başlar.  İlk şüphelenilen kişi , Mayka'nın kocası Alexx Ulloa olur. Bu sıradışı olay, herkesin hayatındaki sırları ortaya çıkarır.







Oyuncular : Nathelie Coupal, Joseph Antaki, Wafa Tarabey
Yönetmen : Maryanne Zehil
Gösterim Tarihi : 12 Temmuz 2013


Montreal'de yaşayan Marie , savaş mağdurlarının anılarını toplayan bir yayıncıdır. Bir süredir, Lübnan'daki mülteci kampında büyümüş Ali adlı Filistinli  genç hakkında isimsiz belgeler almaktadır. Bunları gönderenin kimliğini araştıran Marie'ye, ofisini boyayan Lübnanlı Joseph yardım eder . Zamanla aralarında bir ilişki başlar ama Joseph ansızın ortadan kaybolur. 










Oyuncular : Shane McRae, Aubrey  Dollar, Daniel J. Travanti
Yönetmen : John Burgess
Gösterim Tarihi : 19 Temmuz 2013

Chicago'ya geri dönen çocukluk arkadaşı Josh ve Molly , Josh'un ölmek üzere olan babasını mutlu etmek için sahte bir evliliğe karar verir. Birbirine aşıkmış gibi yapıp sahte düğüne hazırlıklar yaparlar. Ancak zor bir seçim onları bekler. Ya ayrılıp Los Angeles'teki hayatlarına geri dönecekler ya da Chicago'da evli bir çift olarak kalacaklar.







Oyuncular : Volkan Baş , Ece Yentür, Zafer Kaya
Yönetmen : Kerem Sarı
Gösterim Tarihi : 26 Temmuz 2013


İntihar etmeden önce Mısır'dan getirdiği uzmanlara , öldürdüğü platonik aşkı Euterpe ve kendi cesedini mumyalatan Seikilos, 2 bin yıl sonra bir çobanın yanlışlıkla mezarını açması sonucu bir Ege köyünde hayata döner. Sevgilisi Euterpe'yi mezarında bulamayınca onu aramaya koyulan Seikilos , efe dedenin kahramanlık hikayelerinin etkisiyle süperkahraman olma hayalleri kuran Mustafa adlı genç ile köyün kızlarından Hatice için mücadeleye girer. 




0 yorum:

Copyright © 2013 Sinedünya and Blogger Templates - Anime OST.