Crowe, Çanakkale filmini yönetecek



Avustralyalı ünlü aktör Russell Crowe, Çanakkale Savaşı'nın konu edildiği "The Water Diviner" filminde hem yönetmen hem oyuncu olarak izleyicinin karşısına çıkacak. 

Deadline.com'un özel haberine göre, şu sıralar vizyondaki Superman filmi "Man of Steel"de oynayan aktör, senaryosunu Andrew Knight ve Andrew Anastasios'un yazdığı film için görüşmelerini sürdürüyor. Bu yılın sonlarına doğru çekimlerine başlanılması planlanan "The Water Diviner" adlı filmde Çanakkale Savaşı sırasında kaybolan 2 oğlunu arayan Avustralyalı bir babanın 1919'da Türkiye'ye gelişi konu edilecek. 

Fear of Gods Films'ten Keith Rodger ile Hopscotch Features'tan Troy Lum ve Andrew Mason'un yapımcılığını üstleneceği film, Avustralya ve Türkiye'de çekilecek. Ünlü aktörün daha önce "The Long Green Shore" ve "Bra Boys" filmlerinde yönetmenlik yapacağı dile getirilmiş ancak projeler gerçekleşmemişti. Oscar ödüllü aktör Crowe, geçtiğimiz ay Barbados bayraklı Latiko adlı lüks tekneyle Çanakkale'ye gelmiş, Gelibolu Yarımadası'nı, Anzak Koyu'nu, Avustralya ve Yeni Zelanda mezarlıklarını ziyaret etmişti.

0 yorum:

Copyright © 2013 Sinedünya and Blogger Templates - Anime OST.