Cinnet Yakında Geliyor



Endonezya yapımı korku ve gerilim filmi Cinnet (Modus Anomali) Avrupa'daki festival turundan sonra ülkemizde de seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. 5 Temmuz'da Medyavizyon firmasının dağıtımcılığında gösterime girmesi planlanan film, ailesiyle bir orman evine tatile giden John Evans adındaki bir adamın yaşadığı sıra dışı ve gerilim dolu olayları beyazperdeye taşıyor

Uzakdoğu sinemasında hem aktör, hem senarist, hem de yönetmen olarak çeşitli işlere imza atan Joko Anwar'ın ülkemizde gösterime giren ilk filmi olan yapım, Fantasporto Film Festivali'nde Orient Express Büyük Ödülü ve Jüri Özel Ödülü'ne aday gösterilmişti. Aynı zamanda film eleştirmeni de olan yönetmen, ülkesinde sanat eserleri için çıkartılan sansür yasasını protesto etmek için 3 sene film çekmemiş protest tavrıyla da tanınıyor.
Filmin başrolünü ise yönetmenin bir önceki filminde de yer alan oyuncu Rio Dewanto üstleniyor. Bir adamın kaybolan ailesini bulmak için zamana karşı verdiği mücadeleyi çarpıcı bir anlatımla beyazperdeye taşıyan Cinnet 5 Temmuz'da sinemalarda olacak.






0 yorum:

Copyright © 2013 Sinedünya and Blogger Templates - Anime OST.