Hazırlık Aşamasındaki Film Projeleri....



             Hazırlık Aşamasındakiler...


THE EXPENDABLES 3 

             " The Expendables 2 / Cehennem Melekleri 2 " daha vizyondayken seriye 3. filmin geleceği ilan edilmişti. Zira ortada 575 bin dolar hasılat elde etmiş, karlı bir seri vardı. Elbette bu başarıda aksiyon filmlerinin efsane yıldızlarının payı büyüktü. İkinci film Jason Statham ,Jet Li , Bruce Willims , Dolph Lundgren ve Arnold Schwarzenegger'in yanına Chuck Norrıs ve Jean-Claude Van Damme'in da katkısıyla, ilkine göre daha zengin bir kadroyla geldi ekrana.  " The Expendables 3 " kadrosunda  Clint Eastwood, Harrison Ford, Wesley Snipes ve Nicolas Cage ile görüşmeler halen sürüyor. Yönetmen ise sonunda netleşti. Sylvester Stallone'nun da onayıyla Avustralyalı Patrick Hughes, 2014'te vizyona girmesi planlanan filmin yönetmen koltuğuna oturacak.

FURY   



          "Training Day/ İlk Gün " ün başarılı senaristi David Ayer, ister yazsın ya da sadece yönetsin, beyazperdede, sokakta geçen suç öykülerini tercih ediyor. Yeni projesinde ise bu geleneği yıkacağa benziyor. Zira " Fury "de, 2. Dünya Savaşı döneminde geçen, askeri bir macera anlatacak. Film, Nisan 1945'te Naziler'in kalbine ölümcül bir saldırı düzenlemekle görevlendirilmiş bir grup askerin kahramanlık öyküsünü konu alıyor. Grubun liderini Brad Pitt canlandıracak. Şu sıralar Shia LaBeouf'un da kadroya katıldığı söyleniyor. Çekimlerine bu sonbaharda başlanacak film, 2014 sonunda vizyona girecek.


THE WOLF PACK 

       

         18 Ekim 2013'te tüm dünyada vizyona girecek " The Wolf Pack " için geri sayım başladı. Teknik ekip ve başrol oyuncularının heniz açıklanmadığı filmde, dolunay zamanı 3 farklı kıtada geçen 3 farklı hikayeyi anlatacak. Çekimler İngiltere, Rusya ve Türkiye'de yapılacak . İstanbul-Karaköy'de gerçekleşecek çekimler için yardımcı oyuncular aranıyor.Başvurular 15 Mayıs'tan itibaren www.thewolfpackmovie.com adresinden yapılabilir.

MISS JULIE 



                 Ingmar Bergman'ın kadim oyuncusu Liv Ullmann, 75 yaşında yeniden yönetmen koltuğuna oturdu.
Hemde zamanınca bolca tartışılmış bir oyunun uyarlaması ile.  İsveçli yazar August Strindberg'in 1888 tarihli ve aynı adlı oyunundan uyarlanan " Mıss Julıe " nin başrollerini Jessica Chastain , Colin Farrell ve Samantha Morton paylaşıyor. 19. yüzyılın sonlarında geçen hikaye, aristokrat aileye mensup bir kızın , babasının uşağı ile yaşadığı , ait olduğu topluluğa ters ama tutku dolu ilişkiyi anlatıyor. Film önümüzdeki sene vizyona girecek.



BU BİLGİLER SİNEMA DERGİSİNİN MAYIS AYI EKİNDEN ALINMIŞTIR....

0 yorum:

Copyright © 2013 Sinedünya and Blogger Templates - Anime OST.