Bu Hafta Vizyona Girecekler....17.05.2013

                    Bu hafta 2'si yerli , 9 yabancı film vizyona girecek....


Muhteşem Gatsby



Başrol de ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio 'nun oynadığı film uzun zamandır bekleniyor. ABD'li yazar Scott Fitzgerald'ın kitabından uyarlandı film. Film 3D olarak yayımlandı. Filmde kısaca yazar olmak isteyen bir adamın muhteşem Gatsby ile tanışır. Ve 19. yüzyılın abartılı partileri sahneleri yansıtılır. Yazar olmak için gelen adam artık partilere dalmıştır...

FRAGMAN


Güzelliğin On Par' Etmez

      Hüseyin Tabak'ın yönettiği film Antalya Altın Portakal yılın filmi ödülünün yanı sıra bir çok ödül aldı. Ve bu başarısının ardından film severler tarafından çok beklendi.12 yaşındaki Veysel ve ailesi ülkelerini terk etmek zorunda kalır ve Avusturya'ya göç ederler. Ve adapte olmakta zorlanırlar.Veysel'in sınıf arkadaşı olan Anne ya duyduğu aşk film bu konu ile ilerlemektedir .
FRAGMAN


DÖRTLÜ


                 Ünlü oyuncu Dustın Hoffman'ın ilk defa yönetmen koltuğuna oturduğu filmdir. Film bir tiyatro oyunundan beyaz perdeye uyarlandı. 4 tane ünlü müzisyen ile ilgili bir filmdir. Aralarına katılan yeni biri ile hayatları değişecek ve gösterilerine hüzün hakim olacaktır.
FRAGMAN 


ÇILGIN DOĞUM GÜNÜ 

      Filmde iyi başlayan ve kötüye giden bir yetişkinlik anlatılıyor. Başrol oyuncusu çalışkan iyi bir üniversite öğrencisidir ancak 21. yaş gününe gelen çocukluk arkadaşları onu değiştirecektir.

FRAGMAN 

KOĞUŞ AKADEMİSİ 

                            Yönetmenliğini Tolga Baş üstlenmiştir. Senaryo ise Yücel Öztürk'e ait. Filmde farklı suçlardan hapse giren insanların başına bir müdire gelir ve bir tiyatro oyunu sergilemek ister. Ve olanlar oluyor.
FRAGMAN

KORKU HİKAYELERİ
 

                Güney Kore yapımı bir korku filmi. 4 tane yönetmeni ve 10 tane başrol oyuncusu var filmin.Bir kızın bir psikopat tarafından kaçırılması ile başlayan filmde 4 farklı konu işleniyor. 
FRAGMAN 

BEN VE SEN

       İtalyan yapımı bir aşk filmi. Ailesine ben tatile gidiyorum diyen iki kardeşin bodrumda geçirdiği vakit anlatılır. Kardeş ablasının eroin bağımlılığından kurtarmaya çalışıyor.
FRAGMAN 

UMUT ÜZÜMLERİ


                    Ünlü yönetmen Tunç Okan'nın yönetmenliğe geri döndüğü filmi. " Sarı Mercedes " filmi ile Türk sinemasını dünyada temsil eden bir yönetmen. Fakir Bayburt'un kitabından beyaz perdeye çevirdi .

HERKES ÖLECEK 

      " Dehşet tren"'inin yönetmeni  Ryuhei Kitamura 'nın yeni filmi "Herke Ölecek"'in ilk gösterimi.Filmde bir çetenin , zengin bir çifti kaçırması ile olaylar  başlıyor.

0 yorum:

Copyright © 2013 Sinedünya and Blogger Templates - Anime OST.